Skip to content

ROWB

Het Regio Orkest West-Brabant (ROWB) is opgericht in Fijnaart in 1996 met als doel de bevordering van de kwaliteit van de amateur-muziek in de regio West-Brabant. Het orkest verenigt gevorderde muzikanten uit diverse gemeenten uit West Brabant en omstreken. Het orkest bestaat uit ruim ca. 50 leden, in de leeftijd van 20 tot 65 jaar.

Het repertoire van het ROWB is veelomvattend en sterk wisselend. Naast het muzikaal presteren nemen teamgeest en gezelligheid ook een belangrijke rol in binnen de vereniging. Kom naar één van onze concerten en overtuig uzelf. U bent van harte welkom!

dick-450
Dirigent

Dick Verhoef

Vanaf 6 november 2014 is dirigent Dick Verhoef (1967) verantwoordelijk
voor de artistieke prestaties van het Regio Orkest West-Brabant.

ROWB-concertagenda-300-169

Lid worden

Het Regio Orkest West-Brabant is altijd in nieuwe gemotiveerde leden/muzikanten geïnteresseerd. Voorwaarde is dat je een zeker muzikaal niveau hebt en bovenal, door zelfstudie en het regelmatig bezoeken van de repetities, bereid bent een gedeelte van je vrije tijd in het orkest te steken. Je krijgt er uiteraard veel voor terug: naast het plezier in het musiceren met andere – gelijkgezinde – amateurmusici, zul je muziekwerken van een uitdagend niveau instuderen en repeteren onder leiding van een professionele dirigent.

Lees meer…..

Bezoek ons op

Bezoek ons op

Social media
Like

Like

ons op
Facebook
Beluister

Beluister

ons op
Soundcloud
Bekijk

Bekijk

onze foto's op
Flickr
Zie

Zie

ons op
YouTube
Praat

Praat

met ons mee op
Twitter

Vriend van het ROWB

De afgelopen jaren mochten wij diverse concerten in onze regio organiseren, zoals De Nieuwjaarsconcerten in Weense Stijl en de belevingsconcerten: Alles is Liefde, Viva Las Vegas en Swing Out Night. Ook de komende jaren zouden wij graag dergelijke concerten ten gehore blijven brengen in onze regio.

Sponsoring

Sinds enkele jaren wordt het Regio Orkest financieel ondersteund door de Rabobank West-Brabant Noord, waardoor de Rabobank zich hoofdsponsor mag noemen van ons orkest. Als tegenprestatie verzorgt het ROWB een speciaal concert dat alleen toegankelijk is voor relaties van de Rabobank.

ROWB-repertoire-300-169

Het repertoire van het Regio Orkest is veelomvattend en sterk wisselend.
Het varieert van filmmuziek, marsen, swingende muziek en samba’s naar wat serieuzer werk in de lichtklassieke stijl.     Zie onze repertoirehistorie

Contact

Secretariaat ROWB
Zoudtlandlaan 17
4706WG Roosendaal

secretaris@regio-orkest.nl

Contactformulier

  • Wilt u lid worden
  • Wilt u vriend van het ROWB worden
  • Wilt u ons sponsoren
  • Heeft u een vraag of opmerking

Vul het onderstaande contactformulier in, het secretariaat zal zorgen dat uw melding
bij de juiste persoon terecht komt en u zo spoedig mogelijk beantwoorden.