Skip to content

Lid worden

LID WORDEN

Het Regio Orkest West-Brabant is altijd in nieuwe gemotiveerde leden/muzikanten geïnteresseerd. Voorwaarde is dat je een zeker muzikaal niveau hebt en bovenal, door zelfstudie en het regelmatig bezoeken van de repetities, bereid bent een gedeelte van je vrije tijd in het orkest te steken. Je krijgt er uiteraard veel voor terug: naast het plezier in het musiceren met andere – gelijkgezinde – amateurmusici, zul je muziekwerken van een uitdagend niveau instuderen en repeteren onder leiding van een professionele dirigent.

Dus… ben je toe aan een nieuwe muzikale uitdaging met veel actie? Aarzel dan niet langer, verspil niet meer tijd en neem nu contact met ons op. Met name op de onderstaande instrumenten zoeken we nog aanvulling: slagwerk, klarinet, hoorn, euphonium, trompet, fagot, bas, fluit.

Je bent ook welkom op onze repetities. Kom lekker luisteren en doe je eerste indrukken op van het Regio Orkest West-Brabant.

PROEFPERIODE

Je eerste serieuze kennismaking met het orkest begint door gedurende zes weken met ons mee te repeteren. Deze proefperiode is geheel vrijblijvend. De proefperiode geeft je een unieke kans om het orkest en de manier van werken van binnenuit te ervaren.

LIDMAATSCHAP

Na de proefperiode van zes weken wordt in goed overleg met jou besloten, of er van beide zijden het lidmaatschap willen doorzetten. Wij hopen je dan natuurlijk als gemotiveerd lid en gedreven muzikant te kunnen begroeten. Als lid van de vereniging betaal je per jaar €200 contributie.

REPETITIES

Wij repeteren elke donderdagavond, van 20.00 tot 22.30 uur in De Parel, Prinses Margrietstraat 15, 4793 CB Fijnaart . Als je wilt komen luisteren, kun je het beste van tevoren even bellen of mailen, zodat je zeker niet voor een gesloten deur komt te staan.

Heb je vragen of wil je meer informatie over lid worden van het Regio Orkest West-Brabant, stuur een mail naar het secretariaat secretaris@regio-orkest.nl